Wednesday, 1 March 2017

6 ORANG LEADER iRICH RANK UP SEKALIGUS JANUARI 2017Sٍubhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar...
Segala pujian bagimu Ya Allah engkau memberikan aku kekuatan untuk membantu mereka dengan asbab shaklee, memudahkan kehidupan mereka.. Moga Asbab ini kami dipermudahkan meraih syurgamu..

Mind set  yam... PERCAYA SEBELUM BERJAYA! aku pasti rank up Coordinator Bulan ini, walau apa jua halangan dan rintangan.. Setiap hari doaku panjatkan.. Usaha ku gandakan. Misi yang paling utama ingin hasilkan 6 leader bulan ini.. Allah.. kuasamu tuhan, engkau takdirkan mereka berjaya! sungguhku tak sangka impian menjadi kenyataan. Hebatkan Kuasa Rahsia Cermin Ajaib.

Target yam bulan februari ini, 2 orang anak yam yang baru rank up Supervisor. Insyallah Yam akan coaching habis-habisan.. Seronok sangat bila melihat kejayaan mereka..

Oh ya, kalau kawan-kawan semua nak tahu, purata pendapatan yang yam dapat bulan ini adalah RM6,500 sebulan untuk Pangkat Coordinator. Alhamdulillah..
Bagi ulfa, latifah dan husna Pangkat Senior Supervisor Purata pendapatan bulanan Rm 3000 dan untuk kalsom, hafiza dan hanisah selamat datang ke group 4 angka.. Untuk Pangkat Supervisor purata pendapatan bulanan RM1500..

Seronokkan? :)
Alhamdulillah yam lagi seronok dapat bantu anak buah ni..

Siapa yang nak yam coaching dan nak join group kami, jom daftar dengan kami... kami sedia membantu..


Salam Sayang,
Solehah Mariyam Sa'ari :)
Contact Info:
FB : https://www.facebook.com/solehahmariyam
ID Solehah Mariyam : 961720
Whatsapp : 013-902 0247

No comments:

Post a Comment