Saturday, 1 October 2016

TAHNIAH LATIFAH dan ULFA bakal pemilik CAR BONUS SHAKLEE!


" Payahla nak jual shaklee, ramai dah orang jual, siapa lagi nak beli dengan saya?"
" Maaf kak, saya nak berhenti dah buat Shaklee, sebab susah nak jual, dah promote pun orang tak beli-beli "
Di saat ada yang berkata sedemikian, Latifah dan Ulfa tetap pendirian, mereka yakin bahaya Allah mencapakkan merekka dengan bisness shakleelah asbab mereka mampu mengubah kehidupan dan mengubah pandangan orang ramai terhadap mereka. Ini semua kerana Cinta!  Ya, mereka sangat Cintakan Produk Shaklee yang semulajadi, selamat dan berkesan. 
" Saat ada yang mulai hilang semangat dengan Shaklee, Pada saat itulah jua, ada semangat lain yang berkobar-kobar ingin berjaya dengan Shaklee " 
 " Saat ada yang mengoyangkan kaki sambil merungut sales dan bonus jatuh, saat itulah jua ada yang mula gigih melipat kali gandakan usaha menyusun masa mencari ilmu kelas-kelas nutrisi percuma, scroll group FB dan hadam buku nutrisi. Sanggup berkorban masa menyusun dan melaksanakan strategi marketing di facebook, blog dan instagram"

Ingatlah, ketika kita banyak memberikan seribu alasan dan penghalang untuk berjaya, ada orang yang terus komited mempertingkatkan fokusnya pada Shaklee dan akhirnya yang rugi adalah kita.
Dan beruntunglah bagi orang yang yang KEKAL dan KOMITED FOKUS.

Terima kasih buat semua yang terus menerus memberi sokongan pada LATIFAH & ULFA  terutamanya Zikri Dan Anwar yang tak putus-putus doakan isteri tercinta agar berjaya. Alhamdulillah kini, Mereka Effective Supervisor dengan sales yang tinggi sekali hampir melayakkan mereka mendapatkan Car Bonus.. Tahniah Tipah dan Ulfa! Kalian sangat Hebat!
Semoga Anjakan Paradigma Kali ini terus-menerus menjadikan Kita semua terus Berjaya bersama Shaklee.
Terima kasih dan Tahniah Buat semua Warga Empayar iRich!

Salam Sayang,FB : Solehah Mariyam Sa'ari :)
ID Solehah Mariyam : 961720
Whatsapp : 013-9020247

No comments:

Post a Comment