Tuesday, 16 August 2016

3 bulan patah peha dan kaki, Allah izinkan boleh berjalan kembali

Alhamdulillah, disini yam nak kongsikan 2 testimoni yang terbaru. Ni memang pengalaman customer yam sendiri yang dikenali kak sue atau ustazah shukriyyah yusoff (orang Jertih). anaknya  3 bulan anak lelakinya (lepasan SPM) menderita patah tulang paha disebabkan kemalangan. Anak kak sue terpaksa menggunakan tongkat untuk berjalan dan telah melakukan pembedahan masukkan besi sokongan untuk tulang peha. Doktor pula bagi masa 3bulan untuk appointment di HUSM Kubang Kerian akan datang, kalau tak ada pertumbuhan tulang atau pertumbuhan tulang lambat, anaknya terpaksa dibedah lagi. Sebut di bedah lagi, mana mak-mak tak bimbang.. kitapun risau, tak gitu?
 Dipendekkan cerita, dek kerana dah buntu mencari pelbagai produk untuk  si anak. K.sue mula mencuba set untuk pertumbuhan tulang sejak 24 Feb 2016 hingga 31 Mei 2016. Alhamdulillah Allah izinkan Anaknya berjalan seperti biasa tanpa bergantung pada tongkat. 
Ni Surat untuk Simpanan Pesakit

Gambar di bawah ni keadaan kaki, betis dan peha Adik Zaim sebelum mengambil Set Tulang Shaklee. Ketika ini masih lagi di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian. Selepas 3 bulan kemalangan, Adik Zaim mula mengambil Set Tulang Shaklee. 


Gambar di bawah kesan selepas 3 bulan Adik Zaim mengambil Set Tulang Shaklee. Alhamdulillah, ketika ini Allah izinkan Adik Zaim berjalan tanpa tongkat. Moga Allah mudahkan segala urusanmu untuk meneruskan tanggungjawab sebagai hambanya dengan sempurna.. Amin..

Ingin mencuba Set Tulang Shaklee? insyallah saya akan konsult sehingga sembuh. Dengan izinnya. saya akan berikan panduan pengambilan mengikut cadangan yang disyorkan oleh Pakar Nutrisi Shaklee.
terima kasih kerana membaca:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Berminat? Hubungi saya untuk dapatkan harga yang TERBAIK serta konsultasi secara PERCUMA 

Contact Info: Solehah Mariyam [ID: 961720] 
Whatsapp : 013-9020247

No comments:

Post a Comment