Friday, 8 May 2015

Cikgu jana income sampingan RM2000++ sebulan

Apa yang ditanam itulah yag dituai!

Ini kisah benar dari seorang anak shaklee saya level 1 dari Empayar Irich. Namanya Ulfa binti Muhammad Lamappanganro. Panggilan manjanya Ulfa. eorang guru yang bekerja di Serawak. Orangnya kecik molek, tapi samangatnya luar biasa! ya sangat luar biasa. Baginya  Apa yang di tanam,usaha sehabis baik itulah hasilnya kelak, sebab itu dia boleh mancapai pangkat Supervisor dengan mudah! Jom kita ikuti sharing daripada Ulfa..Ulfa bersama suami dan anak-anak
Bermula dengan set mengandung, berpantang dan kini set menyusu saya mula jatuh cinta dengan shaklee, daripada itu saya mulakan bisnes kecil-kecilan, apabila nampak peluang sangat besar dalam shaklee, saya mula bisness secara serius. Bermodalkan RM75 untuk keahlian seumur hidup, saya mengorak langkah untuk meyingkap peluang-peluang dalam shaklee, tipu kalau saya kata bermodal dengan RM75 dan pulangan serta merta 10k atau 100k.. 

 Bonus pertama saya hanya 2 angka, saya pernah cerita pasal bonus pertama saya di sini, bisnes ini banyak mengajar erti kesabaran.. Alhamdulillah.. bermula bulan November 2014 aku telah digelar Supervisor dan bonus saya ialah 4 angka.
Pin Supervisor

Surat Penghargaan Dari shaklee
Syukur..syukur , kini saya sedang mengejar Car bonus yang shaklee tawarkan, iaitu kereta pilihan kita sendiri, dan shaklee akan bayar kan setiap bulan.. 

statment bonus untuk supervisor 

kini dapat merasa bonus ketika naik kepada supervisor RM2,190.88. Sekarang, saya telah mengajar ramai lagi wanita-wanita yang bekerja dan suri rumah untuk tambah pendapatan insyaallah tiada yang mustahil, yang penting kesabaran dan kesungguhan, mereka juga telah menikmati bonus setiap bulan dan bakal menerima 4 angka, tahniah kepada yang lain, Kalsom Ali, Farahin, Azlinda, Hidayah Lutfi, Annisa Sukami, serta rakan seperjuangan saya yang sama-sama mengejar ke 5 angka, insyallah kita usaha sama-sama.. siapa2 yang berminat untuk tambah pendapatan, jangan risau saya akan bantu anda sehingga anda berjaya. tiada syarat kelulusan akedemik diperlukan, tidak memerlukan degree, tidak memerlukan modal, yang penting kesungguhan yang membara yang saya inginkan.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Beliau kini bakal merangkul gelaran Senior Supervisor dan Bakal menikmati Cash Car Bonus.
Ingin Menjadi mentee Shaklee beliau? Hubungi beliau :
FB : Ulfa
Call/WhatsApp :  0105438602
blog : http://ummudamia.blogspot.com/ 

1 comment: