Friday, 2 June 2017

Kisah Cinta Saya

Sofiatusshahirah binti Saliman


Kisah sofia bermula dengan Herblax dan Lecithin. Sofia ambil supplement ni untuk melawaskan pembuangan . Eh, tiba-tiba terkurus, perut pula kempis. Best sangat-sangat. :)

Lepas sebulan teringin mencuba krim herbal bland . Sofia Beli lagi .Bagi Sofia Krim sapu sapu yang paling berkesan herbal blendlah buat sofia. Jerawatpun takut nak muncul dh . Masa ni sofia belum SID (Pengedar Shaklee) lagi .

Bermula pertemuan sofia dengan coordinator mariyam atau lebih dikenali sebagai kak yam mummyyam kesayangn . Maka Bermulalah salam perkenalan bersama kak yam dengan lebih mendalam tentang supplements shaklee . April 2017 sofia sah menjadi SID.

Dah jadi SID ni, sofia beli set kesihatan untuk mak abah serta Set kehamilan untuk kakak dan abg ipar . Mereka semua sofia dah shaklee kan . Nampak kesannya . Mereka sihat hati sofia pun senang .

Banyak yang best dengan product shaklee. Beli je dapat bonus . Siapa nak bagi bonus free selain shaklee? Kita sendiri beli supplements dapat bonus, serius best kan . Dah banyak produk sofia ambil sebelum ni habis duit mcm tu je . Hmm kesan? Jangan cerita lah takde perubahan .

Sofia tak pernah consume Soya ESP lagi tapi dah tertarik dengan ESP . Sebab Sofia ada baca ESP adalah penawar untuk gastric . Sofia start beli ESP sebab sofia ada gastric memang suka dengan rasa vanilla dia . Kali dua jatuh cinta lagi dengan ESP . Lepas consume selama seminggu sofia cuba buat masker . Masa buat masker ESP sekali lagi sofia jatuh cinta best sangat sangat ESP . Serius sangat membantu . Hari demi hari Gastric sofia dah mula hilang . Eh eh muka sofia pula rasa lembut je mcm pegang kulit baby .. yang syiok tu ESP buat sofia KURUS . Siapa taknak kurus kan hehe . ESP oh ESP

Dalam masa yg sama sofia consume vit-c . Vit-c sangat-sangat memenuhi keperluan harian sofia yang dulunya sofia selalu demam tak sihat badan . Selepas consume vit-c hari hari sofia dipenuhi dengan keceriaan . Nak buat apa pun senang sebab badan rasa ringan je .

Syukur sangat dalam usia muda mcm ni dah jumpa supplements shaklee . Kini, Hari-hari sofia dipenuhi dengan keceriaan rasa berbaloi sebab jumpa shaklee .

"Syukur itu lebih SUKAR dari SABAR"

Leaders selalu pesan tak ada yang mustahil dalam shaklee. Now sofia tengah fight untuk rank up Supervisor. Doakan sofia ye semua . Sofia fight sebab  BIG WHY sofia adalah mak abah . BIG WHY sofia adalah masa depan sofia .

Sofia dah rasa kesannya kerana setiap supplements shaklee ada kelebihannya yang tersendiri. Banyak tiba-tibanya dalam shaklee ni tau . Sofia jual sofia makan. Sofia harap sangat sangat ada ramai lagi yang boleh sofia shaklee kan dia .

Awak ada masalah kulit kusam? Masalah gastric? Masalah kurang sakit-sakit sendi? Selalu demam atau selesema?? Ada masalah kesihatan lain ? Atau inginkan kediaman yang bersih, wangi dan sihat boleh terus contact sofia. Nak  success dalam bisness dengan sofia dalam shaklee ?

Fb:Iera Sofia
Blog: beautymisssofia.blogspot.com

WhatsApp: 011-33325518

No comments:

Post a Comment