Sunday, 1 January 2017

Dapatkan VIVIX PROMOSI harga Murah bulan ini






Assalamualaikum wbt..

Ok..dah excited sangat pagi ni.. Yam nak announce jugak awal-awal pagi ni..hehe..Bulan ni shaklee buat promosi si tonik ajaib (VIVIX). banyak pasal Vivix yam nak story ni.. nanti yam post satu persatu ya..

Tapi, Sapa yang nak tahu ape tentang Vivix ni details, boleh PM atau Whatsapp ke talian pantas Yam 013 902 047.

InshaaAllah Yam akan explain kat korang semua benefit Vivix dan share testimonial user yang dah baik bila consume Vivix ni.



Promosi Vivix Dengan Harga Jimat Hanya di Bulan Januari 2017

  Promosi TWINPACK VIVIX:

  • Discount 5%.
  • FREE Membership (save RM80).
  • FREE Postage (save RM10).
  • Dapat Cash Rebate 5% mid Feb 2017.


Promosi BUY 6 VIVIX:Free 1 botol Vivix (save RM475).

  • Free Membership (save RM80).
  • Free Postage (save RM10).
  • Dapat Cash Rebate 11% mid Feb 2017


Yam ulangi... Bagi mana-mana promosi VIVIX di atas, anda lawak untuk mendapat :  :)



  • PERCUMA keahlian seumur hidup
  • kos penghantaran PERCUMA
  • CASH BONUS pertengan bulan Februari

Perchase With Purchase (PWP)
   Sepanjang Januari, anda juga boleh mendapatkan produk PWP berikut dengan membuat pembelian 

1) melebihi 100 uv dalam satu resit (untuk ahli baru dan renew id)
  • sebotol shaker menarik dan berkualiti Rubbermaid

2) melebihi 150 uv dalam 1 resit 
  • Multistack Dispenser (warna putih 1-15 Jan, warna hijau 15-30 Jan) 



3) Caratomay beli 1 PERCUMA 1



Jadi tunggu apa lagi, cepat-cepat hubungi Yam untuk dapatkan Promosi Januari 2017.
Yang nak jana side income dengan Shaklee sangat dialu -alukan... 
Jom Ambil peluang ini ^^,


Salam Sayang,
Solehah Mariyam Sa'ari :)
Contact Info:
FB : https://www.facebook.com/solehahmariyam
ID Solehah Mariyam : 961720
Whatsapp : 013-9020247

No comments:

Post a Comment