Tuesday, 1 September 2015

PROMOSI HARGA RUNTUH ESP ! SANGAT MURAH

PROMOSI ESP KEMBALI LAGI !!
PROMOSI YANG DITUNGGU SEMUA PEMINAT SETIA ESP TERMASUK SAYA :)

Seriuss .. harga ESP bulan ini memang sangat sangat murah dari harga biasa. Rugi sangat kalau tak rebut peluang beli ESP masa promo ini .


PROMOSI ESP BUY 6 FREE 1 
- Anda bakal mendapat 1 tong lagi ESP Shaklee (bernilai RM150)
- Mendapat keahlian Shaklee secara percuma (bernilai RM69.50)
- Pulangan wang tunai berjumlah RM30++
- Mendapat 1 botol multivitamin VITA-LEA PERCUMA

atau

PROMOSI ESP BELI 2 DISKAUN 5% 


** bagi yang nak beli ESP 1-2 tong dengan saya juga boleh ya **


ESP Shaklee ini boleh dikatakan "multifunction" sebab macam macam kebaikan kita dapat kalau minum ESP 3sudu besar secara kosisten setiap hari .


  • Nak kulit cantik, gebu, berseri dan anjal?
  • Nak kurus dan badan ramping?
  • Nak maintain berat?
  • Nak susu banyak & pekat?
  • Nak badan bertenaga & tak mudah letih?
  • Nak sihat?
  • Tak suka makan berat pagi pagi?


Semua boleh dengan hanya mengamalkan 3 sudu ESP setiap hari ya. Sebab ESP adalah sumber protien terbaik yag berasaskan soya non-GMO (soya yang tak diubah genetik). Soya yang digunakan ditanama secara organik dan soya dibasuh dengan air BUKAN alkohol. Itu yang membezakan soya ESP dengan soya lain di pasaran. ESP juga lengkap dengan semua asid amino yang sangat diperlukan tubuh. Apa itu asid amino? ESP juga rendah lemak dan zero kolesterol. 


Alhamdulilahh.. setakat ini ramai customer yang sukakan ESP dan rata-rata semuanya berpuas hati dengan ESP ,, siap ada yang repeat order lagi tau .
  • kulit lebih sekata dan lebih cerah
  • kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • jerawat jarang muncul/naik
  • kulit lebih anjal & gebu
  • rambut kurang gugur
  • badan kekal bertenaga sepanjang hari,
  • rasa kenyang lebih lama
  • kurang nak mengunyah junk food
  • takde dah gastrik/senggugut
  • badan mkin slim & fit
  • kalau ibu hamil, mereka rasa lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
  • kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
  • awet muda
  • rahim lebih kuat
  • kuku jadi cantik
  • parut stretch mark hilang


Dan banyak lagi feedback yang best best sebenarnya . Nak tahu best ke best kena cuba ESP dulu..



Antara kebaikan lain ESP Shaklee : 
  • cepat kenyang & membantu dalam pengurusan berar badan
  • memberi tenaga berpanjangan
  • membantu menghilangkan jeragat dan parut termasuk parut jerawat
  • menganjalkan kulit
  • membantu masalah gastrik
  • membantu melancarkan penyusuan susu ibu
  • membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
  • membantu badan ibu menghasilkan susu yg lebih pekat dan sekaligus menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam
  • membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • utk masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yg sihat
  • mengurangkan paras kolesterol
  • mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat
  • menghalang pembentukan batu karang
  • menghalang sel tidak normal membiak menjadi sel kanser
  • mengekalkan tenaga berjam lamanya
  • membina sel kulit, otot, hormon yg seimbang, menyokong sistem imun badan
  • menyokong kesihatan jantung & prostat
  • meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh

Apa kata mereka yang telah menggunakan ESP #ShakleeEffect




850 GRAM (tahan 2-3 bulan)
HARGA BIASA: RM150
HARGA SUPER SPECIAL PROMO:  Whatsapp Saya +6013 902 0247
PERCUMA KOS PENGHANTARAN

=================================================
Berminat?
Hubungi saya untuk dapatkan harga yang TERBAIK serta konsultasi secara PERCUMA 0% GST
Contact Info: 
Solehah Mariyam [ID: 961720] 
Call/sms/whatsapp: 013-9020247

No comments:

Post a Comment